26. September 2020

Analyytikot eroavat siitä, missä Bitcoinin pitäisi olla

Von admin

Joten missä bitcoinin pitäisi olla tällä hetkellä tarkalleen? Tämä näyttää olevan raskas argumentti analyytikoilla. Ne jakautuvat keskelle, kun on päätettävä, pitäisikö bitcoinin olla nouseva vai laskeva.

Bitcoin on karhu, mutta ehkä sen pitäisi olla korkeampi?

Valuutalla ei ole ollut hyvää kuukautta syyskuussa. Elokuun suurin osa näki omaisuuden nousevan kohti 12 000 dollarin rajaa – valuutta osui lopulta 12 400 dollariin kuukauden päättyessä – bitcoin on viettänyt viimeiset viikot matalissa, pudoten takaisin matalaan 10000 dollariin ja lopulta 10 400 dollariin, kun kukaan ei nähnyt sen tulevan.

On valitettavaa, että bitcoin ei näytä päättävän, vaikka näyttää siltä, ​​että sekä 12 000 dollaria että 11 000 dollaria toimivat kovimpana vastustustasona kirjoittaessaan maailman ensimmäisenä kryptovaluuttana markkina-arvon mukaan. Äskettäin omaisuus onnistui rikkomaan jälkimmäisen merkin, mutta putosi välittömästi takaisin sinne missä se oli ja menetti 600 dollaria hinnastaan.

Joten miten bitcoinin pitäisi käyttäytyä? Mitä sen pitäisi tehdä lehdistöaikana, ja mihin se putoaa finanssiportaille? Monilla kauppiailla ja analyytikoilla on erilaisia ​​ajatuksia siitä, mihin sen pitäisi mennä ja mihin varjoon sen pitäisi toistaiseksi kuulua. Mike McGlone – Bloombergin analyytikko – väitti äskettäin , että bitcoinin pitäisi käydä kauppaa tällä hetkellä noin 15 000 dollaria yksikköä kohti, kun otetaan huomioon, että sen yleinen hajautusaste on kasvanut voimakkaasti viime viikkoina ja että kaikkialla maailmassa auki olevien bitcoin-osoitteiden määrä on räjähtänyt.

Lisäksi kaikki näyttävät käyvän kauppaa bitcoinilla kaikkina aikoina. Ihmiset pitävät sitä nyt eräänlaisena „digitaalisena kullana“, mikä on sitä mainostettu siitä lähtien, kun se astui paikalle. Monet pitävät sitä nyt oman varallisuutensa suojauksena – työkaluna yksilön turvassa pitämiseksi taloudellisen kiistan aikana, mutta silti ei voi olla huomaamatta, että bitcoin ei ole erityisen korkea juuri nyt.

Huolimatta kaikesta menevästä häntä vastaan, McGlone sanoo, ettei hän luopu bitcoinista, ja hän haluaa pysyä nousevana ja odottaa bitcoinin äkillisen hintakäyttäytymisen muutosta. Vaikka hän on aina tietoinen siitä, että se voi kaatua vähäisillä tai ei lainkaan merkkeillä, hän uskoo, että tätä ei todennäköisesti tapahdu. Hän toteaa:

Graafiamme kuvaa ensisijaisia ​​ketjumittareita, jotka on muutettava bitcoinin suhteen, jotta hinta ei pysyisi arvossa – hajautusaste ja aktiiviset osoitteet.

Ei vakaa asenne

Muut analyytikot – kuten Tone Vays – suhtautuvat lempeämpään lähestymistapaan ja väittävät, että mitä bitcoin tekeekin, on olemassa skenaarioita, joita kauppiaat voivat hyödyntää. Äskettäisessä keskustelussa Vays sanoi:

Jos hajoamme, 9000 dollaria on mielestäni hyvä ‚osta pulahdus‘. Mikä on pahin tapausskenaario, jos hajoamme? Pahimmassa tapauksessa olen 7000 dollaria.