16. Januar 2021

Investering Guru ser Bitcoin som varumärket för Crypto på 20 år

Von admin

Tillväxten av antagande av Bitcoin och andra kryptovalutor börjar koka över på mycket mer vanliga arenor, vilket i sig är extremt positivt för de digitala mynten eftersom deras plats i ett nytt digitalt ekonomiskt utrymme realiseras.

Det pågår en tydlig utveckling av pengar, och Bitcoin ser ut att vara i centrum för det. Men rymdens framtid och där Bitcoin passar in är fortfarande okänd, men den förutspås med positiva utsikter till och med så långt ner i linjen som 20 år.

Paul Tudor Jones, en välkänd investeringsguru och hedgefondlegend, har kastat sin vikt bakom Bitcoin i år och fortsätter att lovsånga. Nyligen har han utforskat det djupare kryptovalutautrymmet som helhet, men ser fortfarande Bitcoin som det ledande ljuset.

Även om det är omöjligt att veta hur de kommande 10 eller 20 åren kommer att se ut, sa Jones att om han var tvungen att ta ställning till det kommer det att bli „varumärket“, vilket är Bitcoin.

Bitcoin kommer att gå högre på 20 år

Fondförvaltaren medger att han inte är någon expert på kryptovaluta „på något sätt“, men han sa till Yahoo Finance att han förväntar sig att det digitala myntet kommer att bli „betydligt högre“ om 20 år.

„I en värld där du har 90 miljarder dollar i aktiemarknadsvärde och Gud vet hur många biljoner fiatvaluta osv. … det är till exempel fel marknadsvärde, till exempel i förhållande till guld, vilket är 8 eller 9 biljoner dollar,“ Jones sa. „Jag kommer att anta att det är fel pris för de möjligheter som det har. Och jag kommer att anta att vägen framåt härifrån är norrut. „

Han tillade att Bitcoin påminner honom om internetaktier 1999 när internet var i sin linda. „Ingen visste hur man värdesätter det på grund av den värld av möjligheter som ligger framför oss,“

Pengarnas framtid

Jones är säker på att digitaliseringen av pengar är framtiden, särskilt när fler centralbanker går mot sina egna digitala valutor. Han förutspådde att nuvarande generationer och suveräna regeringar så småningom kommer att använda sina egna versioner av krypto.

”De kan ha sin egen digitala valuta, oavsett. De kommer att vara väldigt, väldigt vanligt vid den tidpunkten. Kontanter kan vara borta, sade han. „Och så i den världen, var passar Bitcoin in, liksom några av de andra kryptovalutorna?“ han frågade.

Om Jones var tvungen att gissa, tror han att framtiden för Bitcoin „kommer att bli mycket som metalkomplexet“, där du har „värdefulla“ digitala mynt.

Bitcoin är „den första krypten, förstahandlare i en värld som är så komprimerad. Den har den historiska integriteten inom digitala valutor som den alltid kommer att ha … Och igen, på grund av dess begränsade utbud, kan det vara den värdefulla krypton, ”tillade han.